'Ging verder dan voorzien'

Marco Borsato bevestigt affaire met Iris Hond

17 oktober 2019 08:13 Aangepast: 17 oktober 2019 14:23
Marco Borsato en Iris Hond Beeld © ANP/ANP

Marco Borsato (52) en Iris Hond (32) hebben zo'n tien jaar geleden een geheime affaire gehad met elkaar. Dat geeft de zanger toe op zijn Instagram. "Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien", zegt Marco.

"Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken", valt er te lezen. Volgens Marco was de situatie echter van zeer korte duur. "Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren."

De affaire met de pianiste zou tien jaar geleden zijn begonnen, ten tijde van het faillissement van Marco's managementbedrijf TEG. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marco Borsato over gezondheid: 'Ik heb ongelooflijk mazzel gehad'

De zanger realiseerde zich uiteindelijk toch dat hij bij zijn vrouw Leontine het gelukkigst was. "Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit."

En dat het inmiddels weer helemaal goed zit tussen de twee laat Leontine weten in de comments. "Hou van jou met heel mijn hart en ziel", schrijft ze onder de romantische foto van hen samen. Ook plaatste het showbizz-koppel alle twee een foto op hun feed waarop staat: "Liefde hoeft niet perfect te zijn, zolang het maar echt is."

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Leontine Borsato (@leontineborsato) on

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marco Borsato's zoon Senna blaast achttien kaarsje uit

Ook Iris bevestigt in een verklaring het nieuws over de relatie met de zanger. "Samen konden wij goed praten over wat er in onzer beider levens gaande was. Een bijzondere band zoals deze tussen twee mensen kan ontstaan in een bepaalde fase in je leven", waarmee ook zij lijkt te refereren aan de moeilijke tijd rond Marco's financiële tegenslag tien jaar geleden.

Een tijdje terug was Marco ook al erg openhartig in de podcast van Ruud de Wild:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore