Ga naar de inhoud
Arm in een rijk land

Jong en financiële problemen? Laat het ons weten

- ONDERZOEK GESLOTEN - Jongeren (18-30 jaar) komen vaker in aanraking met schulden, blijkt uit verschillende onderzoeken. De oorzaken zijn divers: een arbeidsmarkt met meer flexcontracten, huizen zijn duur en studiekosten stijgen. Wij zijn op zoek naar verhalen van jongeren die hier tegenaan lopen.

Ben jij tussen de 18 en de 30 en heb je financiële problemen? Dan horen we graag je verhaal. Mail ons via onderzoek@rtl.nl of stuur een app naar 06-83150859.

Wil je meer weten? RTL Nieuws doet al langer onderzoek naar armoede in Nederland. 

Torenhoge
'Ziek zijn is duur'
Torenhoge zorgkosten brengen Nederlanders in ernstige geldproblemen

Wat gebeurt er met je antwoorden?

De onderzoeksredactie verzamelt de gegevens uit de vragenlijst om te kijken tegen welke problemen men aanloopt. Welke zorg zorgt voor hoge kosten? En welke keuzes gingen daaraan vooraf? Die gegevens analyseren we anoniem. Als we meer informatie nodig hebben én je hebt toestemming gegeven dan bellen we je om verder te praten.

Arm
Lees ons dossier:
Arm in een rijk land

Contact met onze journalisten 

Om een volledig inzicht te krijgen in je situatie, komen we graag met je in contact. Of dat mag en hoe we dat kunnen doen, kun je invullen in de vragenlijst. Natuurlijk worden al je gegevens vertrouwelijk behandeld. Jouw informatie komt nooit zonder toestemming in een artikel of televisie-item.