Ga naar de inhoud
Massaal in de verkoop

Kaarten Lowlands voor bijna helft van de prijs door slecht weer

De ingang van het festival Lowlands. Beeld © ANP

Lowlands begint vrijdag, maar de weersverwachting ziet er slecht uit. Veel Lowlandsgangers willen daarom opeens van hun kaartje af. Via doorverkoopsite Ticketswap staan er nu meer dan 600 kaarten te koop voor het uitverkochte festival, ver onder de originele prijs.

Tickets voor 'A Campingflight to a Lowlands Paradise', zoals het festival in Biddinghuizen eigenlijk heet, kosten normaal 210 euro. Deze dagen kun je tweedehands kaarten kopen voor prijzen variërend van 113 tot 140 euro. Bijna honderd euro goedkoper dus dan de originele prijs. 

275 euro

En dat is balen voor festivalgangers die enkele weken geleden een kaartje kochten en de hoofdprijs betaalden. Zoals de 27-jarige Maud. Zij kocht twee kaartjes voor 275 euro per stuk, ook via Ticketswap. "Ik wilde héél graag naar Lowlands, maar ik had geen kaartje. Samen met 6000 anderen was ik via Ticketswap op jacht naar een ticket."

Lowlands
Lees ook:
Lowlands heeft nog niets vernomen van A$AP Rocky

550 euro 

"Er was geen doorkomen aan", vertelt ze. Uiteindelijk kocht ze via Marktplaats twee tickets. Totaalplaatje 550 euro. "Dat was het me wel écht waard. Mijn vreugde was enorm toen het mij lukte om na twee weken zoeken kaartjes te bemachtigen." 

Zelf is ze nu ook bewust van de enorme prijsdaling. "Ik open Ticketswap nu niet meer om buikpijn te voorkomen. Volgend jaar ben ik er gewoon op tijd bij." 
 

Restaurant van de Toekomst op Lowlands:

03:43