Nederland

Dochtertje Fernando Ricksen bezorgt hem dag van zijn leven

28 juli 2019 17:29 Aangepast: 28 juli 2019 18:35
Beeld © Instagram @veronikaricksen

Fernando Ricksen vierde afgelopen zaterdag zijn 43ste verjaardag. Grote verrassing waren zijn dochtertje Isabella en vrouw Veronika, die hem kwamen opzoeken.

"Hier zijn we allemaal weer samen”

Speciaal voor zijn verjaardag kwam het tweetal naar Schotland. In een video op de Instagram van Veronika, is te zien hoe de jarige job verrast wordt door zijn familie. Het is dochtertje Isabella die als eerste zijn kamer binnenstapt en haar vader een dikke knuffel en kus geeft.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fernando Ricksen kondigt 'laatste avond' aan

Een emotioneel weerzien. Lange tijd was het namelijk onzeker of ze de reis van Spanje naar Schotland konden maken, vanwege geldproblemen. Maar door een speciale crowfundingsactie konden ze de speciale dag samen doorbrengen. "Hier zijn we allemaal weer samen”, plaats Veronika dan ook dankbaar bij de video op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Schotse fans zamelen geld in voor de vrouw van Fernando Ricksen

Maar Isabella en Veronika zijn niet de enige die hem feliciteren met zijn verjaardag. Ook zijn oude clubs Glasgow Rangers en Fortuna Sittard laten via Twitter weten aan hem te denken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vrouw kan Fernando Ricksen niet meer bezoeken vanwege geld

In 2013 werd bekend dat Fernando de dodelijk spierziekte ALS heeft. Omdat reizen vanwege zijn gezondheid niet meer mogelijk is verblijft hij momenteel in een hospice in Schotland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore