Mogelijk liquidatie

'Saban Berk omgekomen bij schietpartij in Amsterdam'

17 juni 2019 21:34 Aangepast: 18 juni 2019 07:52
Beeld © RTL Nieuws

Op de Papaverweg in Amsterdam-Noord is vannacht iemand doodgeschoten. Naar aanleiding van deze schietpartij is de politie op zoek naar een zilverkleurige BMW met een Belgisch kenteken.

Volgens het Parool is het slachtoffer thaibokstrainer Saban Berk. De schietpartij vond rond 21.20 uur plaats. Meerdere ambulances kwamen ter plaatse om het slachtoffer eerste hulp te verlenen. De man werd onder andere gereanimeerd. Ook een arts van het mobiel medisch team werd met een traumahelikopter naar de plek gebracht.

De medische hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer is ter plekke overleden, meldt de politie.

Kenteken

De BMW waar de politie naar op zoek is heeft een Belgisch kenteken beginnend met een 1. "Op de grond én in de lucht is de politie op zoek naar de schutter", meldt de politie via Twitter.

Zaandam

AT5 meldt dat in Zaandam een zilverkleurige BMW zonder kentekenplaten is gevonden. Of het gaat om de vluchtauto van de schutter, is nog niet bekend.

De politie heeft laten weten dat de auto inderdaad gelijkenis vertoond met de auto die gezien is op de Papaverweg en doet onderzoek. De politie kan nog niet zeggen of het gaat om een afrekening in het criminele circuit.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`