Grote zorgen

Politie staakt zoektocht naar vermiste Anja Schaap

01 juni 2019 20:50 Aangepast: 01 juni 2019 20:51
Anja Schaap. Beeld © Politie

De politie in Katwijk heeft de zoektocht naar de 33-jarige Anja Schaap uit Katwijk gestaakt. Met zeker zestig mensen werd de hele dag naar Anja gezocht, maar er werd niets gevonden. De politie is nu op zoek naar camerabeelden.

Anja wordt sinds dinsdagnacht vermist en haar familie maakt zich grote zorgen. Er is sinds dinsdagnacht 1.00 uur niets meer vernomen van de vrouw. Op dat moment verliet ze een café in haar woonplaats.

'Tas gevonden met al haar bezittingen erin'

Een woordvoerder van de politie noemt het op zijn minst "bijzonder dat ze op weg was naar haar woning, maar daar nooit is aangekomen en dat halverwege haar tas in het water wordt gevonden met al haar bezittingen erin". De politie hoopt met de camerabeelden een beter beeld te krijgen en 'de tijdspanne te verkleinen'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ernstige zorgen om vermiste Anja Schaap in Katwijk

Een familielid denkt dat Anja misschien bij iemand in de auto is gestapt. De zoektocht vanmiddag werd gehouden in de buurt van de Wega, een straat in Katwijk. Die straat ligt in het verlengde van de sloot waar de tas van Anja werd gevonden, waar ook haar mobiel in zat.

Ook in het water gezocht

De politie heeft ook in het water gezocht naar Anja, zegt een woordvoerder van de politie, maar daarbij werd ze niet gevonden. De familie van Anja riep gisteren al op om mee te zoeken.

De situatie begin deze week. Vandaag werd gezocht in het duingebied ten noorden van de monding van het kanaal De situatie begin deze week. Vandaag werd gezocht in het duingebied ten noorden van de monding van het kanaal

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore