Geslagen en geschopt

76-jarige man mishandeld bij pinautomaat, beelden vrijgegeven

31 mei 2019 21:05 Aangepast: 31 mei 2019 21:37
De man wordt door twee mensen mishandeld. Beeld © Politie Helmond

Omdat een 76-jarige man uit Bakel niet zomaar zijn portemonnee aan een overvaller gaf, werd hij uit het niets mishandeld. De man werd op de grond geduwd en vervolgens geslagen en geschopt. De politie heeft nu beelden vrijgegeven van de daders.

Het gebeurde op 11 april, rond negen uur 's avonds. De man wilde wat geld pinnen bij de Rabobank pinautomaat aan het Sint Wilbersplein in Bakel. 

Duidelijk Brabants accent

Maar opeens kwamen er twee mannen op hem af. Hij werd aangesproken door één van hen die duidelijk een Brabants accent had. Omdat de man niet zomaar zijn geld wou afgeven, werd de man aan zijn jas getrokken.

Hier zie je hoe de man wordt mishandeld

De politie wil meer informatie over de daders.

Op de beelden is te zien dat de man zich nog verzette, maar hij had geen schijn van kans. Hij werd op de grond geduwd, waarna hij rake klappen kreeg.

Geld wordt meegenomen

De overvallers namen het geld  en de portemonnee van de man mee. Bij de worsteling verloor de man ook nog eens zijn schoen.

De daders gingen er vervolgens vandoor op een scooter richting de Dorpsstraat. De politie is nu op zoek naar mensen die weten wie de overvallers zijn of hun kleding herkennen.

Eén van de verdachten. Eén van de verdachten.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`