Duizenden kaartjes verkocht

Alle shows van Duncan in Nederland uitverkocht

20 mei 2019 12:24 Aangepast: 20 mei 2019 12:25
Duncan Laurence in een uitverkocht Zonnehuis. Beeld © ANP

De elf shows die Duncan Laurence dit najaar in Nederland geeft, zijn uitverkocht. Voor een optreden van de zanger in Paradiso in juli zijn ook geen kaartjes meer beschikbaar.

Direct na het optreden in Tel Aviv ontstond een run op kaartjes voor de tournee, zeggen de theaterdirecteuren. Duncan begint zijn tour op 10 oktober in Doornroosje in Nijmegen en sluit de reeks af in het Overijsselse Hengelo op 8 november. Op 1 mei stond Duncan al in het uitverkochte Zonnehuis.

Door naar het buitenland

Na zijn Nederlandse tournee gaat Duncan door naar het buitenland. Hij zal optreden in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken en Zweden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Tilburg en Hellevoetsluis willen Duncan Laurence huldigen: 'Buitengewoon trots'

Voordat hij op tournee gaat, hopen de gemeentes Tilburg en Hellevoetsluis hem nog te kunnen huldigen. Duncan Laurence is opgegroeid in Hellevoetsluis en heeft gestudeerd in Tilburg waar hij het winnende nummer Arcade schreef.

Doen wat Duncan wil

Of die huldigingen er ook echt gaat komen, ligt aan Duncan zelf. De zanger heeft nog niet aangegeven of hij daar voor openstaat. "We hopen dat hij de ruimte vindt en heeft om naar hier te komen. We zijn buitengewoon trots op hem", zegt een woordvoerder van de gemeente Tilburg.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Duncan betovert iedereen met bijzondere versie Arcade bij Pauw

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`