Vier jonge mannen

Slachtoffers ongeluk A12 komen allemaal uit zelfde familie

24 april 2019 12:47 Aangepast: 24 april 2019 15:14
Hulpdiensten bij de plek van het ongeluk. Beeld © ANP

De vier slachtoffers die vannacht zijn gevallen bij een ongeluk op de A12, zijn allemaal familie van elkaar. Het zou gaan om twee broers, een neef en een zwager.

De broers en neef komen volgens de voorzitter van de Haagse Ehli-Beyt-moskee uit een Turkse familie. Ze zouden geboren en getogen zijn in de regio Den Haag.

De politie laat weten dat de dodelijke slachtoffers twee mannen van 16 en 21 jaar uit Zoetermeer, een 18-jarige man uit Den Haag en een 26-jarige man uit Rotterdam zijn. Ze zaten alle vier in dezelfde auto.

Het oudste slachtoffer zou een zwager zijn en binnenkort hebben willen trouwen. Volgens de krant vierde hij gisteravond zijn vrijgezellenfeest.

Op de terugweg

De voorzitter van de Ehi-Beyt-moskee bevestigt aan RTL Nieuws dat er inderdaad een vrijgezellenfeest heeft plaatsgevonden, maar van wie kon hij nog niet vertellen. De vier zouden na het feest spullen hebben weggebracht naar Zoetermeer, op de terugweg zou het ongeluk zijn gebeurd. 

"Het is een flinke klap voor de familie", vertelt de voorzitter. Over de toedracht van het ongeluk kan hij niets vertellen. "Iedereen zegt, doet en schrijft maar wat. Maar wat er is gebeurd, weten we pas als het onderzoek klaar is." 

Eenzijdig ongeval

Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken, laat de politie weten. Hoe het ongeval kon gebeuren, is nog onduidelijk. Daar wordt nog onderzoek naar gedaan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vier doden op A12 door zwaar ongeval

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore