In diepe rouw

Voetbalclub slachtoffers ongeluk A1: 'We zijn geschokt en verbijsterd'

22 april 2019 22:31 Aangepast: 22 april 2019 22:32
De plek van het ongeluk. Beeld © SPS Media

Twee van de vier mannen die zijn omgekomen bij een ongeluk op de A1, vanochtend, speelden bij voetbalclub A.V.V. Columbia in Apeldoorn. De club zegt 'geschokt en verbijsterd' te zijn door het overlijden.

Vanochtend kwamen vier mensen om bij een eenzijdig ongeluk op de A1. De auto waarin de slachtoffers zaten raakte van de weg en botste tegen een portaal met matrixborden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vier doden bij eenzijdig ongeluk op A1 bij Deventer

Alle vier de slachtoffers zijn mannen van begin twintig. Nu is duidelijk geworden dat twee van hen bij A.V.V. Columbia speelden. De club is geschokt.

Geen activiteiten

Op de site staat een verklaring: "Woorden schieten tekort om dit verlies te kunnen uitdrukken, er is alleen maar ongeloof. Binnen de spelersgroep en bij de begeleiders is de klap hard aan gekomen."

De komende week zijn alle wedstrijden en trainingen geschrapt. Leden kunnen morgen wel bij de club terecht om de twee spelers te herdenken. Of er dit weekend weer gespeeld zal worden is nog onduidelijk. "Deze leden zijn uit het leven weggerukt en wij blijven verslagen en vol ongeloof achter."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore