Fietser gezocht

Jonge vrouw (18) van fiets geduwd en verkracht

15 april 2019 18:19 Aangepast: 15 april 2019 22:17
Politieonderzoek op de plek van het incident. Beeld © SQ Vision

Een jonge vrouw is vanochtend vroeg slachtoffer geworden van een verkrachting in het Brabantse gehucht Heusden (gemeente Asten).

Het 18-jarige slachtoffer had 's avonds wat gedronken met vrienden. Onderweg naar huis werd ze rond 1.00 uur van haar fiets geduwd door een onbekende man op een fiets.

In de bosjes werd de vrouw bedreigd en misbruikt. Dat duurde tot omstreeks 2.45 uur. Toen ging de verdachte er te voet vandoor. Zijn fiets (onderstaande foto) bleef achter.

De verdachte ging er te voet vandoor. Deze fiets bleef achter. De verdachte ging er te voet vandoor. Deze fiets bleef achter.

Signalement

De politie heeft een signalement van de verdachte verspreid. Ze is op zoek naar een man tussen de 20 en 25 jaar. Hij droeg een grijze broek en een korte, zwarte jas. Hij had een beginnende baard en snor en stekeltjeshaar. 

Het slachtoffer is opgevangen door specialisten van de zedenpolitie. De politie vraagt mensen die meer weten en getuigen om zich te melden. Terwijl het meisje en de dader in de bosjes waren, zijn er verschillende auto's en fietsers langsgereden.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore