Comeback na stop in 2017

Kamasutrabeurs in Utrecht trekt minder mensen dan gehoopt

01 april 2019 03:21 Aangepast: 01 april 2019 08:17
Een stand op de KamaSutrA Beeld © ANP/Robin Utrecht

Voor de erotische kamasutrabeurs zijn ruim 10.000 mensen naar de Jaarbeurs in Utrecht gekomen. De organisatie had gerekend op 15.000 tot 20.000 bezoekers.

"We kijken terug op een geslaagde editie. Iedereen heeft het leuk gehad en dat was ons hoofddoel", zei organisator Mariska van den Hout. Zaterdag was het volgens haar het drukst.

Onder meer een SM-podium, een Swingers Café, seksrobots en een erotisch doolhof zijn vaste onderdelen van het evenement. "Nieuw was The White House, een erotische discotheek met een led-verlichte dansvloer en ontmoetingsplekken. Heel geschikt voor mensen die het Swingers Café een stapje te ver vinden."

Nieuw leven

In oktober 2017 hield de beurs na een flink aantal geslaagde edities op te bestaan omdat "de rek er een beetje uit was". Maar met deze beurs heeft KamaSutrA, zoals de beurs officieel heet, een nieuw leven gekregen.

De organisatoren zijn opnieuw begonnen vanwege de vele verzoeken voor een comeback en de grote vraag naar erotisch vermaak. Van den Hout wil de beurs voortaan een keer per twee jaar houden. "Voor 2021 staat de volgende gepland.''

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Comeback Kamasutrabeurs levert organisator tonnen op

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore