Overval

Meisje (4) ziet vader zwaar mishandeld worden door nepagenten

12 februari 2019 20:40 Aangepast: 12 februari 2019 20:56

Een meisje van 4 heeft zondagavond laat moeten toekijken terwijl drie overvallers haar vader ernstig mishandelden. De daders waren vermomd als een arrestatieteam van de politie. De overval had plaats in Drouwenerveen (Drenthe).

De mannen zouden hebben gedreigd met vuurwapens. Daarnaast droegen onder meer zwarte kistjes, bivakmutsen, een zwarte broek en zwarte kogelwerende vesten. Daarop stond in witte letters 'Politie'. In het tv-programma Opsporing Verzocht vroeg de politie vanavond of mensen in de buurt een Audi RS6 hadden zien rijden.

Nog in het ziekenhuis

Voor het meisje is opvang geregeld. De overval heeft, zegt de politie, grote indruk op haar gemaakt. Het 38-jarige slachtoffer ligt nog in het ziekenhuis. Hij was met zijn dochtertje in de woonkamer toen de overvallers zich met een knal toegang verschaften tot het huis. De voordeur was geforceerd.

De drie verdachten zouden rond de 1.70 meter lang zijn. Onderling zouden ze Nederlands hebben gesproken met een Noord-Afrikaans accent, zegt de politie. Bij de overval is veel geweld gebruikt, maar het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd en of er iets is buitgemaakt.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`