'Alles voor mijn kinderen'

94.200 euro voor Papa Jay van Een Huis Vol

03 februari 2019 17:51 Aangepast: 04 februari 2019 10:46
Papa Jay met zijn gezin

Papa Jay, de alleenstaande vader van het tv-programma Een Huis Vol, is voorlopig uit de financiële problemen. Kijker Koen Joosen overhandigde hem vandaag een cheque van 94.200 euro.

Hij kwam de cheque vandaag brengen, samen met zijn eigen gezin, schrijft het AD. 

Direct sympathie

Joosen was een inzamelingsactie begonnen na het zien van het programma waarin elk jaar grote gezinnen worden gevolgd in hun dagelijks leven. Het Rotterdamse gezin van Jay en zijn vijf kinderen, had al meteen de sympathie van veel kijkers.

De manier waarop de alleenstaande vader het geluk van zijn kinderen voor alles zette en regelmatig liet doorschemeren daardoor financieel in de problemen te komen, raakte veel kijkers. Door alle zorg voor zijn kinderen kon hij als zelfstandig ondernemer te weinig uren werken om alle rekeningen te kunnen betalen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Inmiddels al 40.000 euro voor papa Jay: 'Alles gaat naar mijn kinderen'

Bedrag voor zijn kinderen

Jay gaf eerder al aan het bedrag te gebruiken voor zijn kinderen. "Ik heb elke dag gewerkt om mijn kinderen te redden. Op deze manier kan ik ze nog beter helpen. Ik ben hun vader. Ik hou van mijn kinderen."

Joosen zette de actie op met de bescheiden doelstelling het gezin een klein steuntje in de rug te geven. Hij hoopte op 5000 euro. Het werd bijna dus een ton. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`