Wie kent hen?

Jonge vrouw onder dwang meegenomen door mannen in Rotterdam

31 januari 2019 19:34 Aangepast: 01 februari 2019 03:38
De vrouw werd overmeesterd bij het oversteken van de Bloemfonteinstraat. Beeld © Politie

De politie is op zoek naar een jonge vrouw die gisteravond in Rotterdam door twee mannen werd meegenomen in een auto. Een getuige vertrouwde het niet en belde de politie. Die heeft nu een oproep geplaatst: wie kent de dame en mannen op deze beelden?

Update: de vrouw is inmiddels gevonden.

De politie zegt geen melding van vermissing te hebben ontvangen, maar komt niettemin graag in contact met de vrouw. Ze werd woensdagavond rond 19.30 uur bij het oversteken van de Bloemfonteinstraat onder dwang meegenomen in een grijze of zilverkleurige Golf 4. "We willen zeker weten dat alles goed is met haar", meldt de politie.

Signalement

De vrouw is ongeveer 1.60 meter en droeg een zwarte legging, witte schoenen en had een lange bruine paardenstaart. De politie vraagt getuigen om zich te melden.

De vrouw (links) werd door de twee mannen in hun auto geduwd:

De bestuurder is blank, droeg een donkere jas met bontkraag en lichte spijkerbroek. De bijrijder droeg een hele lichte spijkerbroek, een zwarte strakke jas en een witte hoodie. De bestuurder is blank, droeg een donkere jas met bontkraag en lichte spijkerbroek. De bijrijder droeg een hele lichte spijkerbroek, een zwarte strakke jas en een witte hoodie.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore