Familie ondergedoken

Politiebewaking bij huis verdachte ernstige mishandeling Spijkenisse

23 januari 2019 09:33 Aangepast: 23 januari 2019 14:19
Screenshot van het filmpje waarop de mishandeling te zien is.

Voor het huis van een van de verdachten van een mishandeling in Spijkenisse, is permanent politiebewaking aanwezig. Het geweldincident leidde deze week tot veel ophef, nadat maandag beelden van de ernstige mishandeling op sociale media waren opgedoken.

Passanten en buurtbewoners in de wijk De Akkers moeten zich legitimeren als ze voorbij het huis willen. Dat bevestigt de politie na berichtgeving door RTV Rijnmond. De familie van de verdachte zou zijn ondergedoken. Volgens de regionale omroep zit het huis 'potdicht'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Voetbalclub Spijkenisse schorst jeugdleden na ernstige mishandeling

Even leek het erop dat de verdachte zelf zijn adres op sociale media had gedeeld, maar de gegevens zijn in werkelijkheid afkomstig van nepaccounts. "Iedereen bedreigt me, maar niemand doet iets dus hierbij mijn adres", stond in het bericht.

Bij de mishandeling vrijdag werd de 14-jarige Tommy in elkaar geslagen door leeftijdgenoten. Voor deze mishandeling zitten momenteel vijf jongens vast. Een deel van hen meldde zich zelf op het politiebureau.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Stichting zamelt kaartjes in voor mishandelde jongen Spijkenisse

De politie zegt meerdere aanhoudingen niet uit te sluiten, maar wil 'vanwege de jonge leeftijd van slachtoffer en daders' verder niet veel zeggen over het incident.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore