Tranen met tuiten

All You Need Is Love over gedoe rond Maureen: 'Ze zijn intens gelukkig'

25 december 2018 10:56 Aangepast: 25 december 2018 12:27
Liam en Maureen herenigd Beeld © RTL

All You Need Is Love verwerpt de kritiek die kijkers hebben over de hereniging van Maureen en Liam. De twee geliefden werden pas na de afkondiging van Robert ten Brink herenigd.

Als het eindlied is ingezet en Ten Brink afscheid neemt van de kijkers, zijn Maureen en Liam nog steeds niet bij elkaar. De camera’s zoomen in op de Friezin, die verwacht had om in het programma haar Liam te kunnen omarmen. Maar als het programma echt over is, realiseert ze zich dat het niet meer gaat gebeuren. Tot ze in de gang van de studio alsnog wordt verrast door haar Nieuw-Zeelandse vriend.

En de kijker 'geniet' mee:

Maar veel kijkers vallen hierover. Ze vinden het zielig dat Maureen zo lang moet wachten en in de waan wordt gelaten dat het er niet van gaat komen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kijkers vinden Maureen uit All You Need Is Love zielig: 'Waarom haar zo kwellen?'

Een woordvoerder van het programma vindt dat een beetje onzin. "Al 27 jaar herenigen we geliefden met elkaar tijdens kerst op allerlei manieren. Ook dit jaar is dat weer gelukt", zegt ze. "Maureen en Liam zijn intens gelukkig en wij dus ook."

Fairytales are real

Maureen zelf is niet bereikbaar. Wel zette ze een foto op Instagram met Liam. Ze zijn in Duitsland. "Fairytales are real this christmas", schrijft ze bij haar post:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Eindredacteur All You Need is Love: 'Bij verhaal Dominique hield ik 't niet droog'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore