Miljoenenjacht

Jackpot: Pascal wint meer dan 1 miljoen euro bij Miljoenenjacht

30 september 2018 21:57 Aangepast: 30 september 2018 22:09
Beeld © RTL

Linda de Mol gilde het uit: de bank van Miljoenenjacht bood Pascal 1.026.000 euro. Na een spannende spelshow drukte de Limburger op de knop en werd hij plots miljonair.

En datzelfde bedrag deelde Winston Gerschtanowitz vanavond ook uit aan de 'thuiswinnaar'. Winston belde met de cheque compleet onverwacht aan bij een jong gezin in Groningen. "Dat ons dit overkomt", zeiden ze. De vader pinkte een traantje weg.

Pascal had in de show van Linda de Mol twee miljoen euro in zijn koffer zitten. Hij was dapper genoeg om de hoge biedingen die hij kreeg van ruim 280.000 euro en 760.000 euro van de bank af te slaan.

Uiteindelijk durfde hij de gok niet meer aan en stopte hij bij het bedrag van 1.026.000 euro.

Linda belde vrouw van Pascal

Linda de Mol belde na de show met de vrouw van Pascal die er niet bij kon zijn. "We boden hem 7 ton, maar hij zei nee", zei De Mol aan de telefoon. "Ik geef Pascal wel even.""Zit je?", vroeg Pascal voor de zekerheid aan zijn vrouw. Nee, dat niet. Toen ze een rustige plek had opgezocht, bracht Pascal het goede nieuws. 

"Ik heb wat gewonnen... Het bedrag is... 1.026.000 euro!" De vrouw van Pascal geloofde haar oren niet. "Dit meen je niet!", riep ze. Een luid applaus volgde.

Pascal wil met het gewonnen bedrag een camping beginnen. En nu die droom werkelijkheid kan worden, zal het een toepasselijke naam krijgen: Camping 't Koffertje.

RTL Nieuws

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore