Op zoek naar Arjen

Telefoon Arjen dagen na vermissing opeens weer aan

06 september 2018 13:20 Aangepast: 12 september 2018 11:55
Arjen Kamphuis Beeld © Dennis van Zuijlekom

De telefoon van de vermiste Arjen Kamphuis heeft een aantal dagen na zijn vermissing nog 20 minuten aan gestaan in Noorwegen.

Daarna is de simkaart uit het toestel verwijderd en door een Duitse simkaart vervangen, meldt de Nederlandse politie. De telefoon wordt nu uitgepeild. 

De Noorse politie heeft ook een oranje tent gevonden met spullen erin, die al drie weken op dezelfde plek heeft gestaan. Kamphuis is sinds 20 augustus vermist in Noorwegen. Hij werd daar voor het laatst gezien in de plaats Bodø.

Ook gezocht in Denemarken

Niet alleen in Noorwegen wordt naar Kamphuis gezocht, ook in Denemarken. Daar zou iemand hem op 3 september hebben zien lopen. Hij zou in Ribe in Jutland zijn gesignaleerd.

Kamphuis is een ervaren hiker. Volgens een vriendin was hij twee weken op vakantie in Noorwegen. Hij zou op 22 augustus terugkomen naar Nederland. Hij had voor zijn reis naar Noorwegen een opvouwbare kano gekocht, waarmee hij wilde gaan varen in de Noorse fjorden, meldt de politie. 

Arjen Kamphuis draagt een bril, heeft blond /rossig krulhaar tot aan de schouders. Hij heeft een normaal postuur en draagt mogelijk donkere hiking-kleding.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Noorse politie schaalt zoekactie vermiste Arjen Kamphuis op

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van