Nederland

Glennis Grace door naar halve finales America's Got Talent

23 augustus 2018 02:41 Aangepast: 23 augustus 2018 10:45
Beeld © America's Got Talent

Het is haar gelukt! Glennis Grace staat in de halve finale van de talentenjacht America's Got Talent.

Tijdens de liveshow bracht Glennis het nummer 'Never Enough' uit de musicalfilm 'The Greatest Showman' ten gehore. Ze kreeg een staande ovatie van het publiek en bijna de hele jury.

Simon Cowell noemde haar performance direct al 'briljant, classy en fantastisch'. Volgens jurylid Howie Mandel had dit optreden 'de absolute wow!-factor' en Mel B zei veel respect te hebben voor Glennis als alleenstaande moeder 'die dit maar eventjes flikt'.

Glennis moest een hele dag wachten op de uitslag: kijkers kregen 24 uur de tijd om te stemmen op hun favoriet. Tijdens de bekendmaking van de uitslag, waarin het ging tussen Grace en comedian Samuel J. Comroe, riep presentatrice Tyra Banks om dat beide acts door waren. De Nederlandse zangeres leek dat niet te begrijpen, en liep al teleurgesteld het podium af. Banks riep Grace toen terug. "Hoorde je wel wat ik zei?"

De halve finales vinden plaats op 4 en 11 september. Pas na de laatste kwartfinale volgende week wordt bekend op welke datum Grace weer in actie komt.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore