Nederland

Familie en vrienden bezoeken plek waar Koen om het leven kwam

24 juli 2018 21:25 Aangepast: 24 juli 2018 21:35
De plek waar Koen naar beneden viel. Zijn ouders willen een hek en gedenkteken.

Familie en vrienden van Koen van Keulen hebben gisteravond de plek bezocht waar hij ten val is gekomen en is overleden. De ouders willen dat er een hek wordt geplaatst en een gedenkteken komt ter nagedachtenis aan hun zoon.

Een woordvoerder van de familie laat weten dat er overleg is met de gemeente om te voorkomen dat iemand anders hetzelfde overkomt als Koen. Ze pleiten daarom voor een hek op de plek waar de berm plotseling ophoudt en waar Koen zes meter naar beneden is gevallen.

Contact met de burgmeester

"Koen heeft helaas niet opgemerkt dat hier de vangrail overging in een betonnen brug. Het pad naast de vangrail eindigde, de berm ging over in een betonnen duiker, met als gevolg dat hij naar beneden viel." De familie heeft daar persoonlijk contact over met de burgemeester van Pacengo. Ook de Nederlandse ambassade heeft hulp toegezegd.

De 17-jarige Koen van Keulen uit Soest was vrijdagochtend na een avondje uit niet teruggekomen op de camping bij het Gardameer waar hij met zijn familie verbleef. Zijn lichaam werd na een dagenlange zoekactie gisteren gevonden.

Lichaam Koen gevonden: 'Arme jongen verdronk na val van zes meter':

 

Meer op rtlnieuws.nl:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore