Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan al jouw RTL Z nieuws, actuele beurskoersen, nieuwsuitzendingen en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Nederland

Zeeman komt met trouwjurk: 'Lekker goedkoop, niet uniek'

08 februari 2016 21:50 Aangepast: 15 oktober 2017 11:18
Vanaf morgen online te bestellen: trouwjurk van Zeeman.

Vanaf morgen te koop bij Zeeman: een heuse trouwjurk voor slechts 29,99 euro. Ontworpen door Zeeman zelf.

Een beetje trouwjurk kost al snel 1000 euro. Waarom veel geld uitgeven voor een jurk die je maar één keer draagt? Daarom komt Zeeman met een eigen trouwjurk. Uniek gekleed ben je niet op de 'grote dag', maar lekker goedkoop is het wel. 

Plooien rok
Over de jurk: die heeft een kanten top met een onzichtbare ritssluiting op de rug. De rok is in vier lagen opgebouwd; één laag glanzend satijn en drie lagen tule. Dit zorgt voor extra volume. 

Ontworpen
"Als je gaat trouwen lijkt het wel alsof alles duur moet zijn. Anders is het niet goed. Zo zien wij dat dus niet", schrijft de goedkope textielsuper op de site. "Je trouwjurk hoeft echt niet de duurste kledinguitgave van je leven te worden. Om te bewijzen dat het goedkoper kan, hebben wij een eigen trouwjurk ontworpen. Onze trouwjurk kost maar 29.99. En we zijn trots op het resultaat."

Maar hoe kan je voor 29,99 euro een trouwjurk maken? Allereerst is de jurk er maar in vier maten. En is er gekozen voor stoffen die niet duur zijn, maar er volgens Zeeman wel mooi uitzien. Is het wat? Oordeel zelf. De jurk is vooralsnog alleen online te bestellen.

Trouwjurk - ZEEMAN from Zeeman on Vimeo.

Thumbnail

Meer op rtlnieuws.nl:

RTL Nieuws

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore