Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan al jouw RTL Z nieuws, actuele beurskoersen, nieuwsuitzendingen en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Nederland

Eerste auto Max Verstappen geveild: een Mercedes met handtekeningen

16 november 2017 14:59 Aangepast: 16 november 2017 16:34
De eerste auto van Max Verstappen. Beeld © Epic Auctions

Een buitenkansje voor diehard-fans van Formule 1-coureur Max Verstappen. Een veilingbedrijf veilt zijn allereerste privéauto: een gesigneerde Mercedes Benz C63 S.

"De auto werd ons aangeboden door een contactpersoon van Verstappen", zegt Chantal Loverbos van veilingbedrijf Epic Auctions tegen RTL Nieuws. "We weten zeker dat dit zijn allereerste auto is, hij heeft zijn handtekening op het dashboard gezet." Ook op de motorafdekking staat een krabbel van de coureur.


Miniatuurvoorbeeld
Max Verstappen signeert de Mercedes. (Foto: Epic Auctions)

De bolide is gebouwd in juni 2016 en heeft 17.390 kilometer op de teller. Verder zitten er allerlei extra's op, meldt het bedrijf op zijn website. "Een unieke kans."

Geschatte waarde

De Mercedes wordt morgen tussen 16.00 en 17.00 uur geveild. De waarde wordt geschat op 130.000 euro. De advertentie staat ook op Marktplaats, waar hij tot donderdag 16.00 uur 10.000 keer was bekeken.

Jos, de vader van Max Verstappen, zegt in een reactie de veiling niet zo bijzonder te vinden. "Hij heeft zo veel auto's gehad."

Max Verstappen krijgt les in Kendo: 'Ik wil hem geen pijn doen!'

Max Verstappen en zijn teamgenoot Ricciardo kregen in het kader van de GP van Japan vorige maand les in de Japanse zwaardvechtkunst Kendo.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore