We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

02 februari 2015 08:54

Team haalt resten slachtoffers MH17 op

Leden van de Nederlandse repatriëringsmissie zijn zojuist aangekomen bij de rampplek van MH17. Ze zijn daar om een kleine hoeveelheid stoffelijke resten van slachtoffers op te halen.

De overblijfselen zijn gevonden en opgeslagen door lokale hulpdiensten en bewoners in de buurt waar de Boeing van Malaysia Airlines op 17 juli 2014 terechtkwam.

ZIE OOK: Weer stoffelijke resten slachtoffers MH17 naar Nederland

Bij de ramp in Oost-Oekraïne kwamen alle 298 inzittenden van het vliegtuig om het leven, onder wie 196 Nederlanders. Drie van hen - allen Nederlander - zijn nog niet geïdentificeerd.

Volgende week zaterdag, 7 februari, worden de resten van MH17-slachtoffers overgebracht naar Nederland. Dat gebeurt met hetzelfde ceremonieel als bij de eerdere gelegenheden.

Topnieuws