We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

05 april 2014 17:15

Nieuwe zoektocht naar Nederlanders in Panama

Nieuwe zoektocht naar Nederlanders in Panama

In Panama wordt opnieuw gezocht naar de twee vermiste Nederlandse vrouwen. Vrijdag speurden zoekteams al in de bergen bij het westelijke stadje Boquete, maar zonder resultaat.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft laten weten dat er opnieuw gezocht zal worden. Gisteren stond er al een helikopter klaar, maar die was door het slechte weer lastig inzetbaar. Vandaag kijken ook tientallen vrijwilligers naar de Nederlanders uit.

De 22-jarige Lisanne Froon uit Amersfoort en de 21-jarige Kris Kremers uit Utrecht zijn sinds dinsdag spoorloos

Kwamen niet opdagen
Volgens een lokale gids kwamen ze die ochtend niet opdagen bij een geboekte bergwandeling, anderen zeggen dat zij die op eigen houtje maakten en niet zijn teruggekeerd.

De directeur van de taalschool waar de meisjes een cursus Spaans volgden, meldt echter op Facebook dat ze die tour pas voor zaterdag gepland hadden. Volgens haar zijn de twee dinsdagmiddag voor het laatst op school gezien toen zij informatie zochten voor een andere hike.

 

Topnieuws