We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

23 mei 2013 16:12

Meer dan miljoen 'likes' ter ere van afgeslachte soldaat

Facebook

Een Facebookpagina voor de bruut vermoorde Britse militair heeft al meer dan 1,2 miljoen 'likes'. De nog onbekende man werd gisteren op klaarlichte dag afgeslacht in de Londense wijk Woolwich.

"RIP Woolwich Soldier" heet de pagina, wat zoveel betekent als 'rust in vrede Woolwich-soldaat'.

Op de Facebookpagina ter ere van de militair is een Engelse vlag te zien. Verder staat er: "Een Britse soldaat is vermoord toen hij in Londen op straat liep, bij een vermoedelijk terroristische aanval. Rust in vrede held!"

De Londense burgemeester Boris Johnson heeft de pagina 'geliket', net als het Britse leger.

Heldin van Londen dacht: Wat gebeurt hier? Cameron: aanslag in Londen ziekmakend Verdachten aanslag van Nigeriaanse afkomst Aanvallers Londen 'wilden oorlog beginnen' Britten geschokt door terreuraanval Londen Dader praat tegen camera na terreuraanval Londen opgeschrikt door terreuraanval met machette

Topnieuws