We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

10 december 2011 18:20

Bezoekers kerstmarkten Berlijn vergiftigd

Op kerstmarkten in de Duitse hoofdstad Berlijn zijn 7 mensen ziek geworden nadat ze van een onbekende man een vergiftigde borrel hadden gekregen. Dat heeft de politie bekendgemaakt, aldus lokale media zaterdag.

De onbekende man schenkt bezoekers flesjes met 'schnapps' nadat hij heeft verteld dat hij net vader van een dochter is geworden. Na het drinken van het drankje krijgen de bezoekers last van kramp, braken en bewustzijnsstoornissen.

Verscheidene slachtoffers moesten voor een korte behandeling naar het ziekenhuis. Van de dader ontbreekt nog elk spoor. Ook is nog niet bekend wat in het drankje zit. De politie van Berlijn roept bezoekers van kerstmarkten op tot verhoogde waakzaamheid.

Topnieuws