Ga naar de inhoud
Na moord op moeder

Vermiste peuter uit Florida dood teruggevonden in bek van alligator

Taylen Mosley. Beeld © Politie

Een triest einde aan een vermissingszaak in de Amerikaanse staat Florida. De 2-jarige Taylen Mosley was spoorloos, nadat zijn moeder werd vermoord. Hij werd dood teruggevonden in de bek van een alligator.

Taylen was vermist sinds woensdagavond. Zijn moeder (20) werd een dag later dood aangetroffen in een appartement in Florida. Ze bleek te zijn omgebracht door haar 21-jarige vriend, de vader van hun zoontje Taylen.

Amber Alert

Met man en macht werd gezocht naar Taylen. De politie gaf ook een Amber Alert uit en zette duikers en drones in. Toen ze hem uiteindelijk vonden, was hij helaas niet meer in leven.

Agenten die naar hem zochten, zagen een alligator met 'een object' in zijn mond. "Toen ze dichterbij kwamen, vuurden ze een schot af op het dier. De alligator liet het object vallen en we konden het lichaam van Taylen intact terughalen", zegt een woordvoerder van de politie. De alligator is afgemaakt.

Doodsoorzaak onduidelijk

De vader van het jongetje is aangehouden. Hij wordt verdacht van de moord op de moeder en ook van moord op zijn zoon. De politie heeft niet gezegd hoe de jongen om het leven is gekomen, en of de alligator daarvoor verantwoordelijk is.

Volgens de politie zwijgt de vader in alle toonaarden. Hij is in het ziekenhuis behandeld voor snijwonden aan zijn armen.

RTL Nieuws aanmelden nieuwsbrief

Dagelijkse update

Wil jij iedere middag een selectie van het belangrijkste nieuws en de opvallendste verhalen in je mail? Meld je dan nu aan voor de dagelijkse update.