Ga naar de inhoud
Verdachte opgepakt

Man in VS probeert barista te ontvoeren door raampje drive-through

De man probeert de vrouw uit het raam naar buiten te trekken. Beeld © Auburn Police Department

In de Amerikaanse staat Washington heeft een man op een opvallende manier geprobeerd een vrouw te ontvoeren. Toen hij met zijn auto door een drive-through reed, probeerde hij de barista aan haar arm uit het venster te trekken. De poging mislukte doordat de vrouw zich verzette.

Het incident vond maandagochtend plaats in de stad Auburn. Op camerabeelden is te zien hoe de vrouw de man wisselgeld geeft, waarna hij aan haar arm trekt. Met zijn andere arm probeert de man een tie-wrap om te doen bij de vrouw. Na de mislukte poging rijdt de man weg. Inmiddels is er een verdachte aangehouden. 

Tattoo in beeld

De politie deelde de beelden op social media in de hoop dat mensen de man zouden herkennen. De auto van de man en een tattoo op zijn linkerarm waren vol in beeld. 

De oproep van de politie werd vervolgens massaal gedeeld en leidde tot flink wat tips, zegt de politie. Volgens het regionale televisiestation KIRO7 werd de man thuis gearresteerd. Daarbij werd ook zijn auto onderzocht en werd bewijs gevonden dat hem tot verdachte maakte.

De man wordt beschuldigd van poging tot ontvoering en mogelijk ook andere aanklachten. Zijn identiteit is niet bekendgemaakt.