Ga naar de inhoud
Alaska Airlines

Dubbel aanzoek: piloot en stewardess vragen elkaar ten huwelijk op 'Pride'-vlucht

Beeld © Alaska Airlines

Ze leerden elkaar kennen in het vliegtuig en dus leek een aanzoek op 30.000 voet wel gepast. Een stewardess van Alaska Airlines vroeg haar vriendin aan boord ten huwelijk. Ze wist niet dat die ook haar eigen aanzoek gepland had.

Stewardess Veronica Rojas ging op de knieën voor haar vriendin, piloot Alejandra Moncayo. Ze deed dat aan boord van een speciaal 'Pride'-vliegtuig, waar Alaska Airlines deze maand mee vliegt.

Aan boord leren kennen

Rojas en Moncayo leerden elkaar in 2020 ook kennen aan tijdens een vlucht van Alaska Airlines. Het was liefde op het eerste gezicht, vertellen ze op de site van de luchtvaartmaatschappij. "Ik dacht meteen: wow, deze dame, ze is echt perfect."

Toen ze haar baas vertelde over haar plan om een aanzoek te doen, was die meteen akkoord. Rojas vroeg haar vriendin om mee te gaan op een trip van San Francisco naar Los Angeles. Halverwege de vlucht ging ze op haar knieën.

Uiteraard zei Moncayo 'ja' op het aanzoek. Maar daar bleef het niet bij: eenmaal in Los Angeles ging ook haar vriendin op de knieën. Ook zij bleek een aanzoek gepland te hebben.

RTL Nieuws aanmelden nieuwsbrief

Dagelijkse update

Wil jij iedere middag een selectie van het belangrijkste nieuws en de opvallendste verhalen in je mail? Meld je dan nu aan voor de dagelijkse update.