Ga naar de inhoud
Bevrijd door brandweer

Werknemers snoepfabriek VS gered uit tank vol chocolade

Beeld ter illustratie. Beeld © Getty Images

Twee werknemers van een snoepfabriek van Mars M&M in de Amerikaanse staat Pennsylvania zijn gisteren in een tank vol vloeibare chocolade gevallen. De twee konden worden bevrijd en zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Hoe de werknemers in de tank gevallen zijn, is nog niet bekend. Volgens Amerikaanse media probeerde brandweerlieden het tweetal van boven uit de tank te trekken, maar dat lukte niet. Daarop werd er een gat in de zijkant van het reservoir gemaakt. 

Chocolade tot heuphoogte

De werknemers zijn afgevoerd naar het ziekenhuis, een met een ambulance en de ander met een helikopter. Hoe de twee er aan toe zijn, of hoe ze aan hun verwondingen zijn gekomen, is niet duidelijk. 

De tank zou volgens USA Today tot aan heuphoogte gevuld zijn met chocolade. De Mars-fabriek laat in een verklaring aan de krant weten dat de twee werknemers inderdaad gered zijn. 'We kunnen bevestigen dat ze beiden zijn meegenomen voor verdere evaluatie', zegt de snoepfabrikant. 'We zijn zeer dankbaar voor het snelle werk van de hulpverleners.'

Man
Lees ook:
Man gered die twee dagen vastzat in pijp 'ter grootte van pizza'