Ga naar de inhoud
Dochter wel gezond

Pasgeboren zoontje Cristiano Ronaldo overleden: 'Kapot van verdriet'

Beeld © Getty Images

Cristiano Ronaldo (37) en zijn vriendin Georgina Rodriguez (28) hebben afscheid moeten nemen van hun pasgeboren zoontje. Georgina was in verwachting van een tweeling, maar de voetballer laat op Instagram weten dat hun jongetje het niet heeft gehaald. Hun dochter is wel gezond.

"Met groot verdriet moeten wij aankondigen dat ons zoontje is overleden", schrijft Ronaldo. "Dit is de grootste pijn die je als ouder kunt voelen. Alleen de geboorte van ons dochtertje geeft ons kracht om door te gaan. We willen de dokters en zusters bedanken voor hun goede zorgen."

Vriendin
Lees ook:
Vriendin Cristiano Ronaldo stapt in de spotlight in nieuwe Netflix-docu

De voetballer schrijft dat hij en zijn vriendin 'kapot zijn van verdriet'. Ook vraagt hij iedereen om privacy in deze moeilijke tijd. "Ons babyzoontje, onze engel. We zullen voor altijd van je houden."

In oktober vorig jaar maakte Ronaldo bekend dat zijn partner zwanger was van een tweeling. Ronaldo had al vier kinderen. Zijn oudste, Cristiano junior, is 11 jaar. In 2017 werd de Portugese topvoetballer via een draagmoeder vader van een tweeling, een meisje en een jongen.

Met zijn huidige vriendin Georgina Rodriguez kreeg hij later in dat jaar nog een meisje.

Tweelingaankondiging
Lees ook:
Tweelingaankondiging Cristiano Ronaldo meest geliket op Instagram