Foutje, bedankt

Amerikaanse vrouw drukt op verkeerde knopje loterijmachine en wint 10 miljoen

10 april 2022 22:25 Aangepast: 12 april 2022 13:47
Beeld ter illustratie. Dit is niet de vrouw uit het artikel. Beeld © Pexels

Een vrouw uit Californië stond op het punt haar favoriete kraslot uit een loterijmachine te trekken, toen iemand haar aanstootte. Hierdoor drukte ze per ongeluk op het verkeerde knopje. Vrees niet, het foutje had een goede uitkomst: ze won 10 miljoen dollar.

"Hij botste zo tegen me op, zei niets en liep gewoon de deur uit", vertelde de miljonair afgelopen week. Door de botsing drukte ze op het verkeerde knopje en rolde er een kraslot ter waarde van 30 dollar uit de automaat van de California State Lottery.

'Ik geloofde het niet'

Het plan was om een goedkoper lot te kopen, dus ze was aardig geïrriteerd, vertelt ze. Maar dat gevoel sloeg snel om in vreugde toen ze het lot open kraste. 

De Amerikaanse bleek 10 miljoen dollar te hebben gewonnen. "Ik geloofde het eerst echt niet en reed gewoon richting huis." Ze stopte toch de auto maar even om het nog eens te checken. "Ik ben nog steeds in shock." 

Deze bijzondere gebeurtenis vond afgelopen november plaats, dus de Amerikaanse vrouw heeft al tijd gehad om na te denken wat ze met haar miljoenen wil doen. Ze laat weten dat ze een huis wil kopen en een non-profitorganisatie wil beginnen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zij werden in één klap miljonair: 'Op de wc kwam ik erachter dat ik 10 miljoen had'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore