Stewardessen betast

Man VS misdraagt zich in vliegtuig, wordt vastgeplakt met ducttape

04 augustus 2021 01:16 Aangepast: 04 augustus 2021 02:18
De 22-jarige passagier wordt vastgeplakt aan zijn stoel. Beeld © Twitter

Een 22-jarige Amerikaan is afgelopen weekend tijdens een vlucht met ducttape aan zijn stoel vastgeplakt nadat hij zich ernstig had misdragen. Bij aankomst werd de man gearresteerd.

De vlucht ging afgelopen zaterdag tussen de Amerikaanse steden Philadelphia en Miami. De 22-jarige Maxwell Berry zou volgens een rapport van de politie de borsten van enkele stewardessen hebben betast. Toen hij daarop werd aangesproken, reageerde Berry agressief en sloeg hij een bemanningslid. 

Bedwingen 

De bemanning wist hem met behulp van andere passagiers te bedwingen en besloot de man met ducttape aan een stoel vast te plakken. Een andere passagier filmde het incident. 

In de video is te zien hoe de man om hulp schreeuwt terwijl hij wordt vastgeplakt. Ook zijn mond wordt vervolgens dichtgeplakt. Te horen is hoe mensen aan boord de actie lachend en joelend toejuichen. 

Mishandeling 

Berry werd in Miami aangehouden en wordt onder meer verdacht van mishandeling. De betrokken bemanningsleden van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Frontier zijn met betaald verlof gestuurd, zo laat het bedrijf weten in een verklaring aan nieuwszender CBS. In een eerdere verklaring schreef Frontier nog dat de bemanningsleden geschorst waren.    

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vliegtuigstoel in huis? Deze Australische luchtvaartmaatschappij veilt ze

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore