Massagesalons

Schietincidenten Atlanta kosten zeker acht mensen het leven

17 maart 2021 03:02 Aangepast: 17 maart 2021 06:09
Een spa waar werd geschoten in Atlanta. Beeld © ANP

Bij schietincidenten bij drie massagesalons in en nabij de Amerikaanse stad Atlanta zijn zeker acht doden gevallen, melden lokale media. De politie heeft een 21-jarige verdachte opgepakt die verantwoordelijk zou zijn voor alle drie de schietpartijen.

Vier doden vielen toen schoten werden gelost bij een massagesalon bij Acworth, een voorstad van Atlanta. Daar vielen ook twee gewonden. Bij een soortgelijke zaak in de hoofdstad van van de staat Georgia vielen nog eens drie doden. Bij de massagesalon daar vlakbij viel nog één dode.

Slachtoffers Aziatisch uiterlijk

Volgens de politie zijn de slachtoffers vrouwen met een Aziatisch uiterlijk. Over een eventueel motief kon de politie nog niets zeggen. De politie heeft een verdachte opgepakt in verband met de moorden. Het gaat volgens CNN om de 21-jarige Robert Aaron Long uit de nabijgelegen plaats Woodstock.

Volgens de politie is het 'extreem waarschijnlijk' dat Long voor alle drie de schietpartijen verantwoordelijk is. Op videobeelden zou te zien zijn dat de auto van de verdachte zich ook in de buurt van de massagesalons in Atlanta was. 

De 21-jarige verdachte Robert Aaron Long. De 21-jarige verdachte Robert Aaron Long.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore