Afzakkertje

Trump-adviseur Giuliani speelt ongewild hoofdrol in Borat-film

21 oktober 2020 22:19 Aangepast: 22 oktober 2020 04:05

Rudy Giuliani, oud-burgemeester van New York en een prominent lid van de Republikeinse partij, speelt ongewild een hoofdrol in het vervolg op Borat, de nieuwe film van komiek Sacha Baron Cohen. Te zien is hoe Giuliani, met zijn hand op zijn intieme delen, in een hotelkamer avances maakt bij Tutar, in de film de dochter van Borat.

Verder gaat het niet, want dan komt Borat, gespeeld door Cohen, de kamer binnengestormd. "Mijn dochter is 15. Ze is te oud voor je", roept hij naar Giuliani.

Afzakkertje op hotelkamer

De actrice, in werkelijkheid 24, had de 76-jarige Giuliani gevraagd voor nog een afzakkertje op een hotelkamer na een interview voor een niet-bestaand televisieprogramma. Als zij op de hotelkamer Giuliani ontdoet van diens microfoon, gaat hij met zijn hand in zijn broek. Het tafereel wordt gefilmd door een verborgen camera.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Giuliani en Pence weigeren Oekraïne-documenten te geven

Giuliani is juridisch adviseur van president Donald Trump. Hij wilde niet ingaan op vragen van The Guardian en Daily Mail, maar op Twitter zegt hij dat het fragment uit de film "compleet gefabriceerd" is en dat hij alleen maar zijn overhemd in zijn broek stopte na het verwijderen van de opnameapparatuur.

"Op geen enkel moment voor, tijdens of na het interview heb ik me ongepast gedragen. Als Sacha Baron Cohen anders beweert is hij een glasharde leugenaar."

Film vanaf vrijdag te zien

Volgens de Daily Mail ziet het er niet naar uit dat Giuliani zijn boekje te buiten is gegaan. De actrice deed wel erg haar best om hem het hof te maken, schrijft de krant.

Borat Subsequent Moviefilm, het vervolg op Borat uit 2006, verschijnt niet in de Nederlandse bioscoop, maar is vanaf vrijdag te zien via de streamingdienst van Amazon.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore