Via Snapchat

Voormalige Miss Kentucky moet cel in voor sturen naaktfoto's aan 15-jarige

18 juli 2020 11:50 Aangepast: 18 juli 2020 11:53
Ramsey BethAnn Bearse Beeld © Getty Images

In 2014 won ze een missverkiezing in haar thuisstaat, nu moet Ramsey BethAnn Bearse (29) de cel in. Ze stuurde topless foto's aan een 15-jarige oud-leerling en daar moet ze voor boeten.

Bearse werd in 2014 verkozen tot de mooiste vrouw van haar staat: ze werd Miss Kentucky. In de jaren daarna werkte ze als docente voor kinderen van 13 en 14 jaar oud, meldt CNN.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ex-miss Kentucky verdacht van sturen naaktselfies naar 15-jarige jongen

In december 2018 werd ze aangehouden voor het sturen van 'obsceen materiaal aan een minderjarige'. Het ging om vier topless foto's die ze via Snapchat stuurde aan een oud-leerling. Die was op dat moment 15 jaar oud.

Bedoeld voor echtgenoot

Gisteren kreeg Ramsey BethAnn Bearse van een rechter te horen dat ze twee jaar de cel in moet. Ze moet zich maandag melden bij de gevangenis en wordt ook ingeschreven in een register voor zedendelinquenten.

De ex-miss heeft toegegeven dat ze de foto's stuurde. Ze zegt dat het eerste Snapchat-bericht bedoeld was voor haar echtgenoot. De ouders van de 15-jarige jongen vonden de naaktfoto's op zijn telefoon.

Deze foto werd bij haar arrestatie gemaakt. Deze foto werd bij haar arrestatie gemaakt.

Viooltalent

Naast Snapchat is Bearse ook een bijzonder getalenteerde violiste. Volgens CNN won ze met haar vioolspel de eerste plaats bij de talentenjacht van de Miss America-verkiezing.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Naaldhakken en tralies: bijzondere missverkiezing in Brazilië

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore