Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Jongste met Bond-nummer

Zangeres Billie Eilish zet titelsong van nieuwe Bond-film online

14 februari 2020 02:50 Aangepast: 14 februari 2020 09:08
Billie Eilish tijdens haar optreden bij de uitreiking van de Oscars.

De Amerikaanse zangeres Billie Eilish heeft de titelsong van de nieuwe James Bond-film, No Time To Die, online gezet. Het gelijknamige nummer is een ballad met een klassieke 007-sound. Zoals gepland kwam het nummer vannacht om 01.00 uur uit.

Met haar achttien jaar is Eilish de jongste artiest ooit die een lied voor een 007-film maakte. Zij voegt zich met deze klus bij een lijst met grote namen, onder wie Shirley Bassey, Paul McCartney, Tina Turner en Gladys Knight. Haar meest recente voorgangers Adele en Sam Smith wonnen een Oscar voor hun bijdrage aan de Bond-films.

Luister hier naar het nummer 'No Time to Die':

Zangeres Billie Eilish (18) is de jongste artiest ooit die een themanummer voor een Bond-film maakte. Het lied heeft dezelfde titel als de film, 'No Time to Die'.

Volgens de Britse krant Daily Mail zal de zangers het nummer voor het eerst live uitvoeren tijdens de Brit Awards, die op 18 februari worden uitgereikt. Eilish trad eerder deze maand op tijdens de uitreiking van de Oscars. Verwacht werd dat ze het nummer toen al zou laten horen, maar ze zong een cover van het nummer Yesterday van de Beatles.

De 25e Bond-film gaat in april in première. Hierin moet de Britse spion, gespeeld door Daniel Craig, de CIA helpen een ontvoerde wetenschapper te bevrijden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Billie Eilish verdedigt Drake na sms'jes: 'Hij is niet creepy'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore