Wel even uitprinten

Valentijnsactie fastfoodketen VS: hamburger voor foto ex

07 februari 2020 04:24 Aangepast: 07 februari 2020 08:10
Archieffoto.

Op Valentijnsdag in de Verenigde Staten kan een verbroken relatie dit jaar alsnog wat opleveren. Wie een foto van een voormalige partner meeneemt, wordt in sommige filialen van fastfoodketen Burger King opgevrolijkt met een gratis hamburger.

Bezoekers kunnen hun verdriet weg eten of nog eens goed vieren verlost te zijn van een vervelende relatie. De actie is niet overal in de Verenigde Staten geldig: alleen in de steden New York, Los Angeles, San Francisco en Boston kan een ex een maaltijd opleveren. In elk van de steden kunnen mensen bij één filiaal terecht. 

Foto uitprinten

De hamburgerketen werkt bij de actie samen met de nieuwe film 'Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)'. Het is de bedoeling dat klanten een foto van hun ex uitprinten en meenemen naar het restaurant. Daar kunnen ze die in een doos stoppen, in ruil voor een hamburger.  

Een oud kledingsstuk van een ex, een knuffel of een liefdesbrief wordt ook goed gerekend. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marco en Leontine Borsato uit elkaar

De hamburgerketen is niet het eerste bedrijf in Amerika dat inspeelt op Valentijnsdag en daarbij focust op verbroken relaties. 

Vorig jaar bood een dierentuin in El Paso bezoekers aan om een kakkerlak naar een ex te vernoemen. De beestjes werden vervolgens gevoerd aan stokstaartjes. Via een livestream konden geïnteresseerden meekijken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fijne Valentijn: vernoem een kakkerlak naar je ex en voer hem aan de dieren

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van