Alleen botten gevonden

'Vermiste Poolse boer opgegeten door eigen varkens'

19 januari 2020 10:20 Aangepast: 19 januari 2020 10:33

Een bejaarde Poolse boer die al een paar weken vermist was, is vermoedelijk opgegeten door zijn eigen varkens. Op zijn erf zijn alleen wat stukjes bot en schedel gevonden.

Een buurvrouw van de man vond de botten en belde de politie. Alles lijkt erop te wijzen dat de boer door zijn eigen varkens is opgegeten.

Varkens liepen los

De boer van in de zeventig werd voor het laatst op oudejaarsavond gezien. Hij woonde alleen, dronk volgens de Poolse krant Gazeta Wrocławska veel alcohol en liet zijn varkens los op het erf rondlopen.

De man had weinig contact met zijn buren. Na een week vond een buurvrouw beenderen en schedelfragmenten vlakbij een waterput. Ze belde meteen de politie.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Honden eten bazin op

Er heeft een autopsie plaatsgevonden en ook de varkens zullen worden onderzocht. Maar omdat er weinig van de man over is, is het volgens de politie moeilijk de precieze doodsoorzaak vast te stellen. 

Afgemaakt

Onderzoekers denken dat de boer water is gaan halen bij de put en daar mogelijk is overleden aan een hartaanval, of om een andere reden viel of in elkaar zakte.

Alles lijkt er volgens de politie op dat de boer na zijn dood is opgegeten door de hongerige varkens. Die overleven het trouwens niet, de dieren worden waarschijnlijk afgemaakt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Italiaanse mafiabaas levend aan de varkens gevoerd

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore