Gewond aan hoofd en nek

Turnster VS (20) overleden na ongeluk op brug met ongelijke leggers

14 november 2019 12:26 Aangepast: 14 november 2019 18:24
Melanie Coleman Beeld © Southern Connecticut State University

De 20-jarige Amerikaanse turnster en studente Melanie Coleman is overleden na een ongeluk tijdens een training. Dat heeft haar universiteit bekendgemaakt.

Coleman studeerde aan de Southern Connecticut State University in New Haven en raakte gewond aan rug, hoofd en nek. Het is volgens de Amerikaanse zender ABC onduidelijk hoe het kon gebeuren, maar de jonge vrouw zou vorige week gevallen zijn tijdens een oefening op de brug met ongelijke leggers.

Met spoed

Na de val werd ze met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar dat mocht niet meer baten. Gisteren meldde de patholoog die haar onderzocht dat Coleman is overleden aan de verwondingen aan hoofd en nek.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Australische bokser (27) overlijdt tijdens sparsessie met collega

"We brachten twintig jaar lang elke dag met elkaar door", zegt haar moeder. "Het is een grote en liefdevolle familie. We zullen een plek op onze foto's voor haar vrijhouden."

Haar universiteit laat in een verklaring weten dat ze Coleman ontzettend zullen missen. "We zijn geschokt, onze harten zijn gebroken. Ze was een ontzettend harde werker en een hele vriendelijke en aardige jonge vrouw. Ze zal voor altijd bij ons zijn."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore