'Ja! Ja! Een miljoen keer ja!'

Man verdronken na aanzoek onder water in Tanzania

21 september 2019 21:40 Aangepast: 23 september 2019 12:19
Het aanzoek van Steven onder water. Beeld © Facebook/Kenesha Antoine

De Amerikaanse Steven Weber Jr. vroeg tijdens hun vakantie in Tanzania zijn partner Kenesha Antoine ten huwelijk. Hij deed dat onder water bij hun vakantieverblijf, terwijl zijn enthousiaste aanstaande achter een raam 'ja' antwoordde op zijn vraag. Steven heeft het antwoord nooit kunnen horen.

Na het aanzoek liet hij onder water nog een ring zien, maar wat er daarna precies gebeurde is onduidelijk. Volgens Kenesha is haar Steven na het aanzoek niet meer levend boven gekomen. "Je hebt mijn antwoord nooit kunnen horen", schrijft ze op Facebook. "Ja! Ja! Een miljoen keer ja!"

'Prachtige ziel'

"Er zijn niet genoeg woorden om de prachtige ziel te eren die Steven Weber Jr. is", valt er te lezen. "We hebben nooit de kans gekregen om het begin van ons leven samen te vieren. De allermooiste dag van ons leven veranderde in de meest vreselijke."

Ze gaat verder: "Ik zal troost proberen te vinden in het feit dat we samen een absoluut fenomenale ervaring hebben gehad. En dat we dolgelukkig waren en veel pret hadden, dankzij alle avonturen tijdens onze laatste dagen samen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Schattig aanzoek direct na geboorte: 'Mama wil je met mijn papa trouwen?'

Op Facebook deelde Kenesha ook nog een video van het moment waarop haar leven met Steven nog een schitterende toekomst leek te hebben: die van het aanzoek.

Als je twijfelt om de video te kijken: de beelden stoppen op het moment dat er nog niks ernstigs aan de hand lijkt. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore