Populair broodje

Kipburger uitverkocht? Hongerige man VS trekt wapen

04 september 2019 05:25 Aangepast: 04 september 2019 05:29
Een filiaal van de keten waar de kipburger is uitverkocht.

De nieuwe kipburger van de Amerikaanse fastfoodketen Popeyes was zo populair dat die in het hele land uitverkocht raakte. Niet iedereen kan daar even goed mee omgaan, zo bleek toen een man in Houston zijn wapen trok nadat hij het nieuws te horen kreeg.

De man maakte deel uit van een groep van drie mannen en twee vrouwen, die ook nog een baby bij zich had. Het gezelschap meldde zich in hun auto aan het loket van de 'drive-through' en kreeg daar te horen dat de gewenste kipburger niet meer beschikbaar was. Vervolgens stapten de klanten uit en probeerden ze de zaak binnen te dringen. Een van de mannen zou met een wapen gedreigd hebben. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Amerikaan die 50 dollar stal na 35 jaar uit gevangenis

Medewerkers van het restaurant wisten de groep buiten te houden door de deur op slot te doen, meldt ABC News. Niemand raakte gewond. De politie is nog altijd op zoek naar de verdachten. 

Hype rondom burger

In de Verenigde Staten was de kipburger van Popeyes onderwerp van een hype op social media. In discussies over welke keten de beste kipburger maakte, kwam die van de Popeyes vaak als winnaar uit de bus. De publiciteit zorgde voor een stormloop op het broodje, dat twee weken na de introductie al niet meer was aan te slepen.  

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore