Hond verandert in clown

Baasje woest: hondentrimmer geeft hond roze oren en groene wenkbrauwen

18 augustus 2019 20:58 Aangepast: 18 augustus 2019 21:50
De hond werd behoorlijk toegetakeld

Een Amerikaanse vrouw is woedend op haar hondentrimmer. Ze zegt dat ze haar viervoeter, in plaats van schoon en geknipt, terugkreeg met roze oren en groene wenkbrauwen. "Het is een traumatische ervaring voor mijn hond geweest."

Schone tanden en nagels die geknipt moesten worden. Dat was de reden dat baasje Graziella Puleo uit Florida haar hond Lola naar de hondentrimmer had gestuurd. 

Woedend

Baasje Graziella Puleo was dan ook woedend toen ze haar hond terugkreeg van hondentrimsalon Amore's Pet Salon Dog Grooming. Haar hond was in totaal andere staat, zegt ze in een interview met de lokale krant The Palm Beach Post.

Het beest had roze oren en neon groene wenkbrauwen gekregen. "Ik moest bijna huilen toen ik het zag", zegt het woedende baasje. "Het lijkt erop alsof ze een clown van mijn hond wilden maken."

Volgens het baasje is het een traumatische ervaring geweest voor de hond.

De hond werd behoorlijk toegetakeld De hond werd behoorlijk toegetakeld

Infectie

De onderkant van de hond was ook nog eens roze, maar dat zou volgens het baasje door een infectie zijn gekomen. Baasje Graziella is naar een dierenarts geweest om haar hond te laten behandelen. 

Volgens Fox News heeft de eigenaresse haar geld teruggekregen van de eigenaar van de dierensalon. Honden worden soms geverfd, als zij het idee hebben dat er iets mist, zo was de reactie van de eigenaresse van de trimsalon. 

Graziella kijkt voortaan wel uit en laat weten haar hond nooit meer naar een salon te brengen. "Geen enkele andere hond mag dit overkomen."

De hond voordat hij werd toegetakeld. De hond voordat hij werd toegetakeld.
RTL Nieuws

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore