Wonder

Belgische Marie (45) na zes dagen vast in auto levend teruggevonden

30 juli 2019 06:47 Aangepast: 30 juli 2019 17:07
De vermiste Marie werd na zes dagen levend gevonden. Beeld © ANP

De 45-jarige Marie Bastide uit het Belgische Luik is gisteravond levend teruggevonden nadat ze bijna een week vast zat in haar auto. Ze zat al die tijd bekneld en dat zonder eten of drinken, schrijft haar zoon op Facebook.

Marie, voor vrienden Corine, was dinsdagavond rond 23.30 uur voor het laatst gezien in een tankstation bij Awans, een plaats vlak bij Luik. Kennelijk was ze daarna van de weg geraakt en met haar auto in een greppel terechtgekomen. Ze kon geen kant meer op. De vrouw werd als vermist opgegeven, maar ondanks een intensieve speurtocht niet teruggevonden.

Kritieke toestand

Vanavond rond 18.00 uur kwam er een einde aan alle onzekerheid. Mensen die flyers voor de vermiste vrouw ophingen, vonden haar auto bij toeval langs de kant van de weg in Saint-Georges. De vermiste vrouw zat er nog in. Bekneld, maar bij bewustzijn, schrijft haar zoon op Facebook. "Voor mij en mijn broertjes is het een grote opluchting dat ze nog leeft."

De politie bevestigt op Twitter dat de vrouw is teruggevonden, maar doet daarbij geen mededelingen over bijzonderheden. De vrouw is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

RTL Nieuws

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore