'Afschuwelijk'

Jongetje (3) overleden na val in put bij Amerikaans restaurant

16 juli 2019 01:25
Beeld © CNN

Een drama bij een restaurant in de Verenigde Staten. Een 3-jarig jongetje viel daar in een put en overleed. Hij is waarschijnlijk door een plastic deksel gezakt dat erop lag.

Dat meldt CNN. Het ongeluk gebeurde bij een vestiging van restaurantketen Tim Hortons in de staat New York. Volgens de politie kwam de jongen in een zuiveringsput terecht, die moet voorkomen dat vet vanuit het restaurant in het riool terechtkomt.

Op de put lag een groen deksel, zodat hij niet zou opvallen tussen het omliggende gras. Het jongetje zou over het gras gerend zijn en plotseling verdwenen zijn. Waaraan hij is overleden is nog niet bekend.

Hulp kwam te laat

De put had een diameter van zo'n 75 centimeter, zegt de politie. Het jongetje werd na een paar minuten in de put gevonden. Omstanders hebben nog geprobeerd hem te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten.

"Dit is afschuwelijk", zegt een agent tegen CNN. "Het is een van de ergste dingen die je als agent kan meemaken." De gemeente heeft een betonnen bak om de put aangelegd en er ligt nu een metalen deksel op.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`