'Alles doet pijn'

Mysterie: borsten van Thaise vrouw (46) blijven maar groeien

20 juni 2019 18:10
De borsten van Lamphrai Srinuan blijven maar groeien.

Een Thaise vrouw is ten einde raad. Ze is al 46 jaar, maar haar borsten blijven maar doorgroeien. "Ik kan geen enkel shirt meer aan. Lopen, liggen en slapen: het doet allemaal pijn."

De 46-jarige Lamphrai Srinuan bezocht met haar man al verschillende artsen in Thailand. Onderzoeken en scans toonden aan dat ze geen tumoren heeft. Hoe het dan kan dat haar borsten maar niet stoppen met groeien? Artsen staan voor een groot raadsel, schrijven internationale media.

Hulp

Lamphrai zegt dat ze behoorlijk wanhopig wordt door de kilo's die ze elke dag moet meesjouwen. Ze smeekt om hulp: "Het is heel moeilijk voor me om te zitten of om te gaan slapen. Alles doet pijn. Mijn borsten worden steeds zwaarder en ik heb continu rug- en nekklachten."

'Ook mijn knieën lijden eronder'

In een vraaggesprek legt Lamphrai Srinuan uit welke lichamelijke ongemakken ze ondervindt door haar kwaal.

Niet meer werken

De Thaise, die geen kinderen heeft, ontdekte drie jaar geleden dat haar borsten almaar groter werden. "Ik heb geen idee waarom ik deze aandoening heb." Ze kan niet meer lopen zonder krukken. De Thaise heeft weinig geld, want vanwege haar ziekte kan ze ook niet meer werken.  Ze hoopt dat iemand haar kan helpen en dat ze van haar kwaal kan genezen. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`