Universal Orlando Resort

'Vanaf hier staat u nog 8 uur in de rij': nieuwe attractie in Harry Potter-park

14 juni 2019 04:12 Aangepast: 14 juni 2019 10:53
Beeld © Warner Bros.

Vond je die wachtrij van anderhalf uur voor de Baron in de Efteling afgelopen zomer al helemaal de hel? Het kan erger. Heel veel erger. Het Amerikaanse pretpark Universal Orlando Resort had gisteren een wachtrij van 8,5 uur.

Dat had alles te maken met de lancering van een nieuwe attractie in het Harry-Potter themagebied, waar de nieuwe attractie 'Hagrid's Magical Creatures Motorbike Adventure' van start is gegaan met een enorme toeloop als gevolg.

Elke Harry Potter-fan wilde maar wat graag bij Hagrid in de zijspan stappen voor een drie minuten durende achtbaanrit door het Verboden Bos uit het Potter-universum.    

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Potterheads opgelet! J.K. Rowling is bezig met vier nieuwe boeken

Sommige bezoekers geven aan dat ze  zelfs tien uur in de rij stonden. Of ze misschien een wat overdrijven valt niet uit te sluiten, maar vast staat wel dat het pretpark zelf zijn bezoekers waarschuwde voor een wachtrij van 8 uur. En toch bleven er ook mensen aansluiten.

Gewaarschuwd

Nu was er vooraf gewaarschuwd voor lange wachttijden op de eerste dag van deze langverwachte attractie. Maar wie dacht dat op te lossen door gewoon meteen bij openingstijd van het park bij de toegangspoort te staan, kwam bedrogen uit.

Het park opent zijn deuren om 9.00 uur, maar al om half zes was de rij voor het park zo lang dat het personeel de wachtenden vast binnenliet om in de wachtrij van de attractie aan te sluiten. 

RTL Nieuws

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore