Meisje volledig verdoofd

Zeven tieners aangehouden voor groepsverkrachting België

21 mei 2019 20:48 Aangepast: 21 mei 2019 20:50
Foto ter illustratie.

Voor de verkrachting van een minderjarig meisje in het Belgische Chaudfontaine zijn zeven tieners aangehouden. De verkrachting zou zijn gebeurd tijdens een compleet uit de hand gelopen verjaardagsfeestje.

Eerder deze maand kwamen de zeer choquerende beelden van het misbruik naar buiten via sociale media. De beelden werden op Snapchat gedeeld met als bijschrift 'verboden onder de 18 jaar', schrijft hln.   

Naakt op het matras

De verkrachting vond plaats op een verjaarsdagsfeestje bij het meisje thuis in de nacht van 30 op 31 maart. Ze lag naakt op een matras of een bank, en werd door zeven jongens misbruikt. Het gaat om een meisje van 15 of 16 jaar, meldt Sudinfo

Ze was volledig verdoofd en is waarschijnlijk onder invloed van de drug GHB. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Drie jongens vast om groepsverkrachtingen meisjes Rotterdam

Liep volledig uit de hand

De jongeren verklaarden volgens Sud Presse dat alles compleet uit de hand liep. Ze zouden eerst wat geprofiteerd hebben van de toestand van het meisje. Daarna gingen ze steeds verder.

Ze moedigden elkaar daarna aan om hun daden te filmen en fotograferen, urenlang.

Tieners

De video's kwamen bij de politie terecht, waarop zeven jongeren werden opgepakt. De daders zijn vijf tieners en twee meerderjarigen van 18 jaar. 

De twee 18-jarige verdachten zitten voorlopig in de cel. De minderjarigen zijn verplicht opgenomen in een gesloten jeugdinstelling.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`