Straatverbod

Man VS zet dode echtgenote naast zich in auto: 'Samen reis afmaken'

14 mei 2019 21:04 Aangepast: 14 mei 2019 22:25
Rodney Puckett net na zijn arrestatie.

Toen de 70-jarige Rodney Puckett bij Eloy in de Amerikaanse staat werd aangehouden, zat het levenloze lichaam van zijn echtgenote Linda (74) naast hem in de bijrijdersstoel.

Ze was ruim 1200 kilometer verderop in een hotel in Texas overleden. Volgens Rodney wilde hij samen met Linda hun ‘reisje’ afmaken. Tijdens een verkeerscontrole werd hij door de politie gearresteerd.

Moord niet duidelijk

Aan agenten vertelde Rodney dat hij het lichaam van zijn overleden echtgenote naar de auto sleepte, om samen verder te reizen. Het nog niet duidelijk is of Linda door geweld om het leven is gekomen.

ABC meldt dat het stel trouwde in 2011, maar Linda vroeg op 8 februari van dit jaar een scheiding aan. Twee dagen daarvoor kreeg Rodney op verzoek van Linda al een straatverbod, wat maandag werd verlengd. In april was Rodney enige tijd vermist, maar bleek toen in de gevangenis te zitten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Man plaatst foto van moord vrouw op Facebook

Achterlaten of verbergen

Rodney wordt voorlopig het achterlaten of verbergen van een overleden persoon verweten. Hij zit vast in de gevangenis van Pinal County in zijn thuisstaat Arizona. Het lichaam van Linda wordt onderzocht om de doodsoorzaak te bepalen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore